Hvad siger kunderne?

Læs her, hvad vores kunder siger om os.

“Da jeg måtte opgive at amme min datter,  var jeg opsat på at komme godt i gang med amningen af barn nr. to og jeg kontaktede derfor Gitte fra ”God barsel”. Under en samtale inden fødslen, fik vi snakket forløbet med min datter igennem og Gitte pegede på nogle mulige årsager til, at amningen mislykkedes, samt kom med råd til en god start. Et hjemmebesøg efter fødslen, samt telefonisk kontakt de første par uger, ryddede meget usikkerhed af vejen. Gitte svarede på små og store spørgsmål og hjalp mig bl.a. igennem en brystbetændelse og efterfølgende nedsat mælkeproduktion. Hun spurgte ind til mine udfordringer og kom med råd og vejledning. Det har givet en stor tryghed, at der var en livline lige ved hånden og det har styrket tilliden til, at amningen lykkedes denne gang.”

Pia S.

Jeg havde en hård start på mit ammeforløb. Da det så allersværest ud, kontaktede jeg Gitte. Hun var meget imødekommende og rolig og hjalp fra den første telefon samtale. Hurtigt efter fik jeg besøg af hende, og hun mødte mig hvor jeg var og fik mig til at tro på at det nok skulle gå, samtidig som hun hjalp mig rigtig godt med min amme teknik. Jeg er utrolig glad for at jeg kontaktede Gitte og nu, 5 måneder senere, stadig fuldammer min søn.

Sofia M.

Jeg gjorde brug af Gitte fra Godbarsel efter fødslen af mit andet barn. Mit første barn er født for tidligt og jeg fik desværre ikke en amning op og stå, så da jeg oplevede problemer i ammeetableringen af mit andet barn fandt jeg Gitte og kontaktede hende.

Hun var her indenfor få timer og jeg følte mig tryg og tilpas ved hendes vejledning. Yderligere brugte jeg muligheden for at ringe til hende og vende mine tanker og udviklingen i amningen og min datters vækst og trivsel.

Jeg kan varmt anbefale hende og ville benytte hende igen hvis jeg skulle opleve problemer en anden gang.

Sidse H.

Gitte var en kæmpe hjælp, da alt føltes meget håbløst i mit ammeprojekt. Hun kom hjem til os, kort efter, at vi havde kontaktet hende og efterfølgende havde vi telefonisk kontakt.
Hendes hjælp var fagligt velfunderet, men vigtigst af alt var den anerkendende og ydmyg over for, at amning ikke altid er den bedste løsning. Det alene gav fornyet kampgejst!”
Julika

Jeg benyttede mig af Gittes kyndige ammevejledning, da min datter var et par uger gammel. Min amning var ved at køre helt af sporet, da jeg var blevet rådet til at supplere med flaske. Gitte reddede min amning – jeg er overbevist om, at jeg ikke havde haft nogen amning nu, hvor min datter er 4 måneder gammel, hvis jeg ikke havde kontaktet Gitte på daværende tidspunkt. Gitte var hos mig på to besøg. Hun kom med kompetent vejledning og en hel række gode og håndgribelige tips til, hvordan jeg fik øget min mælkeproduktionen, samt hvordan jeg kunne supplere min datter med mme på en måde, som ikke truede min amning. Det virkede!!

Kan på alle måder på det varmeste anbefale Gitte og God barsel til alle, der har problemer med amningen.

Anja

“Og så vil jeg bare sige TUSIND tak for at have reddet vores amning, det havde jeg ikke kunne gøre uden dig. Det har været så rart at blive lyttet til, “taget i hånden” og for din forståelse. Tak for din ærlige og kompetente vejledning. Jeg kan hilse og sige min anbefaling er gået videre et par gange.

Kh Sara”

Vi håber du er inspireret af hvad vores kunder siger om os! RING til os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.