Ammevejledning

Hos God Barsel kan vi tilbyde personlig ammevejledning i jeres eget hjem af en certificeret ammevejleder.

Ammevejledning i eget hjem

Hos God Barsel kan vi tilbyde personlig ammevejledning i jeres eget hjem af en privat barselssygeplejerske som er internationalt certificeret ammevejleder (IBCLC).

Den rette ammevejledning fra starten, kan have en stor betydning for hvordan ens ammeforløb bliver.

Det er derfor også enormt vigtigt, at I som forældre får den ammevejledning, der er brug for i jeres tilfælde. Der kan være mange forskellige faktorer, der spiller ind på hvordan I kommer fra start med jeres nyfødte og på hvordan barnet sutter ved brystet. Det er ikke kun når der opstår problemer med amningen, at det er vigtigt med ammevejledning, men allerede når den lille er født, så I kan komme godt fra start. Hvis der senere i foløbet opstår problemer kan det igen have stor betydning at få den rette ammevejledning for at blive hjulpet tilbage på sporet igen. Uanset hvad, vil det altid være individuelt hvordan et ammeforløb bliver og det vil derfor også være forskelligt hvilken ammevejledning man har brug for. Det er en proces, som tager tid og som ikke altid bare fungerer fra første dag.

Det er desuden et stort ansvar at stå med en lille nyfødt og der kan være meget tvivl og mange bekymringer forbundet med det. Så kan man have brug for at få noget vejledning og støtte i, at man gør det godt.

Vores vigtigste opgave er, at I bliver klædt på som forældre til at have ansvaret for jeres nyfødte.

I vil få hjælp til at lære at læse jeres barns signaler, så I føler jer trygge og bliver styrket i at gøre tingene på jeres måde. Det er vigtigt for os, at I får ammevejledning, så længe I oplever at have brug for det.

Så tøv ikke med at ringe til God Barsel for at få den ammevejledning I har brug for.